Saturday, February 13, 2010

Morning In My Kitchen








Pg2 tadi buat do no je ttg breakfast coz semua org masih lg duduk atas kayangan.
Apa lagi sempatlah SheiLa godek muffin2 ni. Tak sangka sedap pulak coz org lain pun puji.. Agaknyelah... Bhn2nye pun simple, that's why le dibuat, hahaha....

Nk resepi blh tapi nanti2lah ye coz rasanye dh ramai jugak yg buat....



Nk dijadikan cerita sbb the other day buat jadi. That is why hr ni SheiLa MEROTI lah lg. Sedap, gebus. Mkn satu tak cukup rasanya. Ada roti kacang merah & roti sosej. Alahai mcm ni blh gemuk ini warga rumah. Hahahahahhhh...

0 comments: