Sunday, March 14, 2010

Selamat Bercuti

Lama sungguh rasanya sy tak dpt nak update. Asyik sibuk memanjang. Alhamdulillah, tiba juga kita pd masa yg ditunggu2. JENG..JENG..JENG... Apa dia; bebudak cuti sekolahlah. Apa lg kita sbg ibu bapa dptlh relax sikitkn. Betul tak? Klu tak always tak cukup masa. Semuanya rasa terkejar2 coz nk kena ikut time waktu seknya klu tidak mahu kena menjawab dgn cikgu2. Silap2 dgn boss2 kita pun(klu yg bekerjalahkan).

Memandangkan masa yg ada extra ni, nanti sy akan updatekan masak simple simple sy yg kini jadi waiting list utk dimasukkan dlm blog ni. Mostly ianya adalah diambil dr rakan2 bloggers yg lain. Maklumlh sy ni bukannya pandai masak sgt tapi suka try/test yg simple2 dan yg mana bhn2nya mudah didapati.

Terlebih dahulu sy ingin mengucapkan berbanyak2 TERIMA KASIH yg tidak terhingga kpd bloggers yg sudi berkongsi resepi dgn kami2 yg mungkin tak pandai masak, yg mungkin lack of ideas, yg mungkin mencari inspirasi, yg mungkin mencari seru utk memasak, yg mungkin mencari resepi yg lebih baik dr yg mrk ada atau apa sahaja yg anda boleh katakan sekiranya anda ingin memasak dan TIADA PENYAKIT yg merbahaya tu....Klu ia melanda dh tak blh nk cakap apa OOOPS jgn tersasar maksud sy di sini ialah PENYAKIT MALAS....

That is why sy ingin cakap dan war2kan kita mesti try/test masak simple simple klu dh malas ORDER....

0 comments: